Verkiezingsborden

Markertinginstrument

De inzet van verkiezingsborden is een zeer krachtig marketingsinstrument om de kiezer te bereiken met uw boodschap.

De verkiezingsborden zijn borden op straat, meestal langs de weg. Op de kunststof kanaalplaten worden uw campagneposters, met biologisch afbreekbare lijm, machinaal geplakt.

Doordat wij de borden machinaal beplakken is de kwaliteit van de borden dermate hoog dat u bijna geen verschil ziet tussen een plaat die bedrukt is of een plaat die beplakt is met een poster. De prijs is echter een stuk aantrekkelijker dan een bedrukt reclamebord.

Met onze verkiezingsborden is de zichtbaarheid opvallend optimaal en staat uw succes van uw campagne letterlijk op straat. Verkiezingsborden is een goedkope manier van Out of Home reclame, daarnaast bent u niet alleen online zichtbaar.

De verkiezingsborden bestaan uit 2 kunststof kanaalplaten van 3mm. per plaat. De kanalen lopen  horizontaal door de platen waardoor de platen sterk zijn en niet knikken of in elkaar zakken. 

verkiezingsborden

De verkiezingsborden worden voorzien van zes bevestigingspunten waardoor de verkiezingsborden met behulp van de ty-raps (bindbandjes, bundelbandjes) worden vastgezet om het object, vaak een lantaarnpaal. Bij aflevering van de verkiezingsborden, is één zijde al voorzien van de ty-raps, aan de andere zijde zitten de bevestigingspunten reeds in het materiaal. Hierdoor is het plaatsten van de borden super eenvoudig en snel gerealiseerd.

Ty-raps

Verkiezingsborden zijn verkrijgbaar in de volgende formaten:

A Formaten
A0 formaat = Breedte: 85,0 cm. x Lengte:120,0 cm.
A1  formaat = Breedte: 60,0 cm. x Lengte:  85,0 cm.

B Formaat
B1  formaat = Breedte: 71,0 cm. x Lengte:  101,0 cm.

Heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op.